KREMER Bewindvoering + Budgetbeheer

Het kan voorkomen dat u niet (geheel) in staat bent om uw financiële belangen te behartigen. Kremer Bewindvoering + Budgetbeheer kan u helpen om de orde in uw financiën weer terug te krijgen en de rust in uw leven weer terug te vinden.
Kremer Bewindvoering + Budgetbeheer gaat voor een persoonlijke, open en professionele aanpak. Wij ondersteunen u bij de financiële zaken als vaste lasten, inkomsten en het regelen van schulden.

Wij streven naar een goede samenwerking met de cliënten en/of begeleiders om zo snel mogelijk een financiële stabiele situatie te creëren. Voor een goed verloop van de samenwerking krijgt de cliënt persoonlijke inlogcodes van ons cliëntsysteem OnView, hierin kan de cliënt zelf dagelijks meekijken met zijn eigen financiën. Op deze manier blijft de communicatie open, en blijft de cliënt op de hoogte van zijn eigen financiën.

Kremer Bewindvoering + Budgetbeheer werkt samen met Stichting Mee Gooi en Eemland, GGZ en Stadsring 51 te Amersfoort. Ons werkgebied bestaat uit: Amersfoort en omgeving, en de provincies Utrecht en Gelderland.